СНСД У БАТКОВИЋУ: БУДИМО ЈЕДИНСТВЕНИ У ОДБРАНИ СРПСКЕ 2. ОКТОБРА :: Semberija INFO ::

 

СНСД У БАТКОВИЋУ: БУДИМО ЈЕДИНСТВЕНИ У ОДБРАНИ СРПСКЕ 2. ОКТОБРА


Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске за Изборну јединицу шест Војин Митровић позвао је вечерас на страначкој трибини у Батковићу грађане да подрже провјерене политичаре иза којих стоје дјела. Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељку Цвијановић које ће наставити Додикову политику одбране Српске у Сарајеву.

Иза политика Милорада Додика и Жељке Цвијановић су остале школе, вртићи, центри културе, ауто-путеви, привредни објекти, започете су хидроцентрале, енергетски објекти, редовне пензије, стабилне и веће плате.
На другој страни се налази истрошени политичар Мирко Шаровић и Јелену Тривић која до сада није управљала ни мјесном заједницом, али би сада да се игра и коцка Републиком Српском, покушавајући да научи како  се управља државом.



„Она може руководити државом само онако како би испуњавала циљеве страних амбасада, проводила Шмитове намјере /непризнати високи представник у БиХ Кристијан Шмит/ . Такви политичари не заслужују ваш глас и глас српског народа.

Митровић је позвао грађане да 2. октобра масовно изађу на изборе и да због будућности Српске, будућности наредних генерација, изаберу провјерене политичаре Додика и Цвијановићеву.

Кандидат на Листи СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске за Изборну јединицу шест Драган Кнежевић који је рођен и живи у Батковићу рекао је да ће до краја ове године са нивоа Републике Српске у ово насеље бити уложено око 300 000 марака за рјешавање инфраструктурних и других проблема, иако су они примарно у надлежности Градске управе, али их садашња градоначелник очигледно не рјешава.  



Најавио је и да ће ускоро бити настављен пројекат  изградње система за наводњавање на подручју Клиса и његово проширење на друга подручја, истичући да се ради о милионским улагањима.

„Замислите да свака од политичких партија и појединаца који нас критикују и пишу свакакве објаве на друштвеним мрежама донесу исто толико у наше село. Оно би процвјетало за 7 или 8 година. Позивам их да нешто раде , а не само да причају и досађују се“ рекао је Кнежевић и позвао грађане да гласају за Милорада Додика, Жељку Цвијановић и кандидате СНСД који проводе политике иза којих остају дјела
Кандидат на Листи СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске Бранка Марковић Савчић је истакла да као мајор Војске републике Српске у пензији жели да другог октобра након завршених избора рапортира предсједнику Републике Српске  Милораду Додику да је Српска поново одбрањена и да је народ поново на висини задатка.

„Потребно нам је јединство као никада до сада након 1995. године. У рату смо се окупљали око наших генерала, а данас око Милорада Додика који у миру брани Републику Српску, од утапања у унитарну Босну и Херцеговину. Велики су удари да се направи систем један човјек један гласи и да се остваре идеје Алије Изетбеговића о прављењу зелене транферзале. Али то се неће десити, јер то ви нећете дати на изборима 2. октобра“ рекла је Савчић и подсјетила да је Милорад Додик прије неколико дана добио подршку једне велике силе уз жељу да ,,патриотске снаге у Српској ојачају“.



Савћићева је подсјетила и да је била члан СДС од оснивања, али да је заједно са дијелом руководства из Семберије које је заговарало српско јединство и саборност, прављење коалиције свих политичких снага укључујући и СНСД избачена из странке.

,,Ми смо формирали СДС Семберије и данас подржавамо патриотску политику коју проводи Милорад Додик, јер то је политика очувања народа и одбране Српске. Зато изађите на изборе и гласајте за ове кандидате и Додика и Цвијановићеву“ поручила је Савчић

Кандидат на Листи СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске Милица Ловрић је исказала увјерење да ћемо сви сложно изаћи на изборе 2. октобра и показати своју љубав према Републици Српској.
Она је подсјетила на позив предсједника Србије Александра Вучића у Бијељини 15. септембра на Дан националне заставе, да сви будемо јединствени.



„Јака и стабилна Република Српска је циљ свих нас и зато нећемо дозволити да се изгуби њен идентитет, њене надлежности , мир и безбједност. Зато морамо бити саборни и дати подршку управо онима који су до сада показали енергију, ентузијазам и рад и који су успјешно водили Републику Српску, а то су Милорад Додик и Жељка Цвијановић.

За ,,ове друге“ је рекла да нуде ојачавање страног протектората, губитак надлежности Републике Српске, и идентитета српског народа.

Ловрићева је на крају позвала све оне којима је на срцу Српска да изађу на изборе и гласају за своју Републику, за оне који воде политику очувања мира, сигурности и стабилности , за Додика и Цвијановићеву.