ПОБЈЕДНИЧКА АТМОСФЕРА, ПДП УГЉЕВИК ПРОСЛАВИО КРСНУ СЛАВУ-КРСТОВДАН :: Semberija INFO ::

 

ПОБЈЕДНИЧКА АТМОСФЕРА, ПДП УГЉЕВИК ПРОСЛАВИО КРСНУ СЛАВУ-КРСТОВДАН


Општински одбор /ОО/ Партије демократског прогреса /ПДП/ у Угљевику данас је ломљењем славског колача и пригодним ручком за чланове и симпатизере прославио крсну славу Воздвижење Часног Крста-Крстовдан.

Предсједник ОО ПДП-а Угљевик Драгомир Секулић честитао је члановима славу нагласивши да је дочекују у побједничкој атмосфери за предстојеће Опште изборе који ће се одржати у недјељу 2. октобра.

-Константан раст ПДП-а доказује да добро радимо, а већ од недјеље ћемо имати предсједницу Републике Српске из наше странке Јелену Тривић-поручио је Секулић.

Он је позвао све суграђане да подрже, заједно са Тривићевом и Мирка Шаровића, кандидата СДС-а за српског члана предсједништва БиХ.

Кум славе био је предсједник ОО СДС- Угљевик Василије Перић који је честитао крсну славу коалиционим партнерима уз жељу да и у наредном периоду буду снажан ослонац локалне власти у овој подмајевичкој општини.

-Сви ћемо бити поносни у недјељу на Јелену Тривић, бисера политичке сцене Републике Српске и БиХ, жене која има визију и заслужује да буде предсједник наше Републике Српске-рекао је Перић.

Слави су присуствовали предсједник регионалног одбора ПДП Изборне јединице 6 Миленко Ристић, актуелни народни посланик ПДП-а у Скупштини Републике Српске Миленко Вићановић, делегат ПДП-а у вијећу Народа Републике Српске Мирослав Лазаревић и чланови градског одбора ПДП-а Бијељина Милан Бујиновић и Милош Станишић.