СЛАВЕНКО РИСТИЋ СА ГРАЂАНИМА БИЈЕЉИНЕ: БИРАЈТЕ ЉУДЕ СА ДЈЕЛИМА И РЕЗУЛТАТИМА :: Semberija INFO ::

 

СЛАВЕНКО РИСТИЋ СА ГРАЂАНИМА БИЈЕЉИНЕ: БИРАЈТЕ ЉУДЕ СА ДЈЕЛИМА И РЕЗУЛТАТИМА


Кандидат на листи СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Славенко Ристић и чланови Републичке омладине Српске разговарали су данас са грађанима Бијељине о предстојећим изборима и политичком програму који ће оснажити задужбину свих Срба са ове стране Дрине – Републику Српску.


 
- Оволико младих који су ми се данас придружили даје наду да ће нас у будућности водити озбиљни, школовани и предузимљиви људи. Они носе снагу и енергију којима ће учинити Српску онаквом какву је сви заслужујемо – слободну, економски јаку и политички стабилну – поручио је Ристић.
 
Он је посебно захвалио борцима Одбрамбено-отаџбинског рата који, према његовим ријечима, заслужују посебно мјесто у друштву.


 
- Ствараоци Републике Српске омогућили су овим младим људима да данас слободно и безбрижно шетају Бијељином и свим другим градовима. На новим генерацијама је да то поштују и чувају. Зато данас свим мојим Семберцима поручујем да бирају оне који мање причају, а више раде. Да дају глас онима иза којих су дјела и резултати – истакао је Ристић.