ПОКРЕТ УСПЈЕШНА СРПСКА: КОНВЕНЦИЈА СТРАНКЕ У СРИЈЕДУ :: Semberija INFO ::

 

ПОКРЕТ УСПЈЕШНА СРПСКА: КОНВЕНЦИЈА СТРАНКЕ У СРИЈЕДУ


Кандидати Покрета „Успјешна Српска“ за посланике у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест, Немања Јанковић, Александар Стевановић и Живка Малић, оцијенили су да су водили професионалну  и успјешну кампању. Немања Јанковић је истакао да на изборима, који ће се одржати 2. октобра, заједно са њиховом коалицијом,очекују посланички мандат.

- Позивам грађане и све наше симпатизере на конвенцију Покрета успјешна Српска, која ће се одржати у Центру за културу, у сриједу са пчетком у 20 часова“, рекао је Јанковић и нагласио да коалиција Покрет успјешна Српска, Народна партија Српске и Прва СДС, за кандидата за предсједника РС подржава Милорада Додика и Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.

Оснивач Покрета успјешна Српска Златко Максимовић, такође је позвао грађане на конвенцију коју ће организовати са коалиционим партнерима.

- Позивам све наше суграђане да дођу и да нам дају подршку на предстојећој конвенцији. Очеујемо добар одзив, с обзиром да претходних дана видимо да је народ препознао наше идеје, наша дјела, тако да смо сигурни да ће ПУС, заједно са нашом коалицијом, имати добру подршку на изборима“, рекао је Максимовић и нагласио да ће се кандидати ПУС-а као будући посланици, трудити да Народна скупштина Републике Српске буде мјесто гдје ће се доносити најбоља рјешења.

- У кампању смо ушли на другачији начин од многих других политичких странака. Ми нисмо критиковали, нисмо правили одређене скандале, нисмо имали говор мржње, нити смо причали само о проблемима. Покрет успјешна Српска у овој кампањи је имао и приједлоге и рјешења за оно што мислимо да није добро. У овој кампањи смо имали свој пут, пут успјешних и тежимо да у нашој држави сви људи буду успјешни“, подсјетио је Максимовић.


Семберија инфо - О. Стјепановић