Војин Митровић посјетио насеља Пукиш и Тобут у Лопарама: “Подршка Додику и Цвијановићки за стабилну Републику Српску” :: Semberija INFO ::

 

Војин Митровић посјетио насеља Пукиш и Тобут у Лопарама: “Подршка Додику и Цвијановићки за стабилну Републику Српску”


Војин Митровић, носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске, позвао је грађане Семберије, Мајевице и Републике Српске да 2. октобра дају глас Милораду Додику и Жељки Цвијановић - лидерима који могу сачувати Републику Српску. 

“На изборима народ мора да им да подршку, јер Република Српска једино са Додиком и Цвијановићевом може остати јака и стабилна”, поручио је Митровић током сусрета са мјештанима насеља Пукиш и Тобут у Лопарама. 



Говорећи током овог састанка којем је присуствовао и предсједник Скупштине Дистрикта Брчко Синиша Милић, Митровић се упознао и са проблемима мјештана у насељима Пукиш и Тобут те начинима за рјешавање истих. 

“На предстојећим изборима морамо да гласамо за јаку и стабилну Републику Српску, за наше политичаре који ће у Бањалуци градити бољу, љепшу и просперитетнију Републику Српску, а у Сарајеву за наше политичаре који ће заступати свој народ и Српску и који неће ниједну одлуку донијети против српског народа”, нагласио је Митровић. 

Он је истакао да СНСД има сјајне, одлучне и способне државнике - Милорада Додика који ће у Бањалуци бити предсједник Републике Српске и Жељку Цвијановић, која ће бити српски  члан Предсједништва БиХ.

Митровић је поручио да су они провјерени људи и лидери који су у претходном периоду показали да знају и моги и како доћи до циља, а то је јака и стабилна Република Српска у оквиру БиХ, каква је загарантована Дејтонским споразумом.

"Са друге стране имамо кандидата Мирка Шаровића који би у Сарајеву да прода Републику Српску и оствари вјековну жељу политичког Сарајева и Алије Изетбеговића коју жели Запад - а то је унитарна БиХ. Исто тако, са друге стране имамо Јелену Тривић која би у Бањалуци да се игра Републиком Српском, а Српска није играчка", рекао је  Митровић.

Митровић ће вечерас у 20.00 часова присуствовати трибини СНСД-а у Горњем Магнојевићу.