ЦВИЈАНОВИЋ: СНСД ЈЕ ВОЗ КОЈИ ПОБЈЕЂУЈЕ, ЈЕР СЛУША НАРОД :: Semberija INFO ::

 

ЦВИЈАНОВИЋ: СНСД ЈЕ ВОЗ КОЈИ ПОБЈЕЂУЈЕ, ЈЕР СЛУША НАРОД


Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић истакла је вечерас на скупу СНСД у избјегличком насељу ГТЗ  - Лединци у Бијељини, да је поносна на све што је заједно, као један тим урадила за Републику Српску , заједно  са Милорадом Додиком, кандидатом за предсједника Републике Српске.

"Поносна сам на све што је предсједник Додик урадио, што смо сви ми заједно, његови сарадници, урадили током ових година. Нисмо лагали, нисмо причали бајке као они на другој страни, већ смо говорили кад и шта ћемо урадити и то смо и реализовали, упркос силним притисцима", рекла је Цвијановићева.



Цвијановићева се вечерас изненада појавила на скупу СНСД у насељу Лединци, јер је, како је појашњено током скупа, изразила жељу да дође и сусретне се са избјеглим лицима која имају проблем легализације имовине у насељују ГТЗ.

Цвијановићева је поручила и да сви који током кампање обећавају дупле пензије и дупле плате - лажу.

"Имали смо прилику да видимо како то изгледа у њихово вријеме. И сами сте ми малочас рекли `нит је било пензија, нит су плате исплаћиване у пуном износу, него 50 до 60 одсто пензије`, јер су говорили да нема пара. А власт мора и увијек да обезбиједи људима оно што су заслужили", навела је Цвијановићева.



Она је нагласила да је поносна на Српску и да сви морају бити поносни на Српску.

"Ми имамо капацитет да обезбиједимо функционалност Републике Српске и излазимо у сусрет потребама грађана. Све који су зарадили пензију у Федерацији, а нису могли даје примају јер нису хтјели да им је дају - Република Српска је, уз нашу Србију, примила цве на наш пензиони фонд и обезбиједила да редовно примају пензију у Српској", навела је Цвијановићева.

За "оне из другог блока странака" рекла је да су побјегли кад год је било важно питање у Народној скупштини Републике Српске, наводећи да нрод није бирао посланике  да  би бјећали од тешких тема, него да одлучују у корист свог народа и своје Републике.



Она је указала на значај рада локалних власти и навела да су републичке власти почеле да рјешавају проблем људи у насељу ГТЗ у Лединцима, јер је донесен одговарајући закон..

"Почели смо да рјешавамо, донијели смо закон да продужимо рок у којем року да се изврши легализација. Тражите од свог градоначелника, умјесто да пише писма са срцима коме стигне на свијету, да почне да се бави послом овдје. Ништа од `фејсбука`, кад пишете на фејсбуку онда од тога користи нема“, поручила је Цвијановићева

Цвијановић је рекла да је увјерена у побједу СНСД , јер народ народ жели људе са којима ће бити сигуран да ће проћи кроз тешко вријеме које предстоји.



,,Ја гарантујем да ће то бити СНСД, то ће бити наш предсједник, кога ћемо поново да бирамо  за предсједника Републике . Што се тиче мог ангажмана  ја ћу бити у Сарајеву као српски члан Председништва БиХ. Ми смо тим и радимо у интересу Републике Српске разумијемо се одлично и кад не причамо исто мислимо, исто говоримо и кад се не договарамо“ рекла је Цвијановићева.

 Она је истакла да су СНСД канадидати људи свог народа који слушају шта је грађанима потребно,  разумију своју одговорност према народу, а не „према неким другима“.