МИТРОВИЋ: БИЈЕЉИНА ОДЛУЧУЈЕ - БИЈЕЉИНА ПОДРЖАВА ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋЕВУ :: Semberija INFO ::

 

МИТРОВИЋ: БИЈЕЉИНА ОДЛУЧУЈЕ - БИЈЕЉИНА ПОДРЖАВА ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋЕВУ


Ови избори су изузетено важни, показује то и долазак Жељке Цвијановић, кандидата за члана Предсједништва, изјавио је на вечерашњу трибину у насељу ГТЗ  у Бијељини, Војин Митровић, носилац Листе СНСД за Народну скупштину Републике Српске из изборне јединице шест.

Говорећи на трибини у бијељинском насељу Лединци којој је присуствовала и Жељка Цвијановић, Митровић је изјавио да је сигуран да Бијељина подржава Милорада Додика за предсједника РС и Жељку Цвијановић за члана Предсједништва БиХ.



„Битна је Бијељина, Бијељина одлучује, а ја знам и сигуран сам да Бијељина подржава Цвијановићеву и Милорада Додика за предсједника Републике“,  истакао је Митровић.

Према његовим ријечима, тамо гдје је Додик дошао у Сарајеву, Цвијановићева наставља, јер мора Република Српска да буде уважена у БиХ.
 

„Врло је битно да Цвијановићева неће дозволити да се одлуке у Сарајеву доносе мимо српског народа, она то зна, може и она има снагу“, закључио је Митровић.



За Додика је рекао да је човјек громада који је одолио олујама и вјетровима, пријетњама и уцјенама и у Бриселу и у Вашингтону.
 

„И увијек је, када је било најтеже, када је било безизлазно, Додик нашао излаз, јер је слушао свој народ, јер има Републику Српску иза себе“, нагласио је Митровић.

Он је истакао да је за Додика и Цвијановићеву народ на првом мјесту, без обзира гдје се налазе, јер имају једини циљ да Република Српска буде јака и просперитетна, а као примјер је навео изградњу ауто-путева, болница, школа и вртића, спортских центара и центара културе.

„СНСД , Додик и Цвијановићева Воде  рачуна о свим популацијама, и о пензионерима и о младима, о радницима и пољопривредницима, а знамо какве су биле и да ли су биле пензије прије него што је 2006. године СНСД преузео власт. Данас су и плате и пензије редовне”, нагласио је Митровић.

Он је рекао да се ближи и крај власти градоначелника Љубише Петровића у Бијељини.