МИЛОРАД ЈОВИЧИЋ СДС УГЉЕВИК: МИ ДРЖИМО РИЈЕЧ-ДЈЕЛИМА :: Semberija INFO ::

 

МИЛОРАД ЈОВИЧИЋ СДС УГЉЕВИК: МИ ДРЖИМО РИЈЕЧ-ДЈЕЛИМА


Кандидат СДС из Угљевика за народног посланика Милорад Јовичић током данашње посјете Мјесној заједници Тутњевац у којој је изграђен нови водоводни крак рекао је да локална управа дјелима држи ријеч.

-Код нас се прије свега народ пита када је ријеч о најважнијим али и мањим инфраструктурним и другим подухватима. То није код нас од јуче. Ми смо тог становиштва одавно и због тога смо добили велика признања. Код нас није фраза да се народ пита. Код нас се народ заиста пита-поручио је Јовичић.

Као народни посланик, Јовичић је обећао да ће свој рад усмјерити ка томе да се примјер позитивног тренда развоја Угљевика прошири на све локалне заједнице у Српској.

-Нажалост, актуелна власт то сада селективно ради, дијелећи нас на подобне и неподобне. Дошло је вријеме када су Српској потребне промјене и нова власт, која ће своју политику заснивати на потребама народа а не на личним интересима-рекао је Јовичић

Пољопривредници, привредници, радници,  студенти, ђаци, таленти, спортисти, умјетници биће у фокусу пажње дјеловања нове власти, истакао је Јовичић.