НОВОГОДИШЊА ЕУФОРИЈА УШЛА ЈЕ И МЕЂУ УГЉЕВИЧКЕ ПРВАЧИЋЕ :: Semberija INFO ::

 

НОВОГОДИШЊА ЕУФОРИЈА УШЛА ЈЕ И МЕЂУ УГЉЕВИЧКЕ ПРВАЧИЋЕ


Стигло је вријеме за најсвечаније тренутке - прослава Нове године и крај првог полугодишта као потврда успјеха и знак да је један период препун активности  и дешавања завршио.
 
Пријатељство и заједништво који су изграђени током ове године, подсјетник су да је успјех ученика потпун. Било је  много занимљивих часова и мноштво забавних, креативних и едукативних школских дана.
 
Првачићи су родитеље данас изненадили и обрадовали сјајном забавом. Они су пјевали, играли и рецитовали показавши фантастичну енергију заједништва и другарства.
 
"На овај дан се одржавају незаборавни сусрети, остварују се најдраже жеље, могућа су најневјероватнија чуда. У школским прославама његујемо заједништво, креативност, машту, различитост, повјерење и другарство. Све оне лијепе ствари који представљају најљепше "зачине" школског живота. Они су и прилика да једни друге упознамо у другачијем свијетлу, да растемо заједно, да будемо неко други, да се смијемо једни са другима"-рекла је учитељица Дубравка Митровић.
 
Искрени дјечији осмјеси, понос родитеља и задовољство учитељице најбоље осликавају шта је све урађено у претходном периоду и на који начин.