„ОПШТИНА УГЉЕВИК НЕПРЕСТАНО У ИНВЕСТИЦИОНОМ ЦИКЛУСУ“ У ТОКУ АСФАЛТИРАЊЕ ПУТА КОЈИ СПАЈА ТРИ МЈЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

„ОПШТИНА УГЉЕВИК НЕПРЕСТАНО У ИНВЕСТИЦИОНОМ ЦИКЛУСУ“ У ТОКУ АСФАЛТИРАЊЕ ПУТА КОЈИ СПАЈА ТРИ МЈЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ


Foto: Ilustracija
У Мјесној заједници Малешевци код Угљевика данас је у току асфалтирање 500 метара локалног пута које се финансира из општинског буџета са 60.000 КМ.

Начелник Угљевика Василије Перић посјетио је радове и изразио задовољство јер овај пут  повезује три угљевичке мјесне заједнице, Малешевце, Горње Забрђе и Тутњевац.

-Наша потреба и жеља је да изградњом инфраструктурних пројеката учинимо живот љепшим и да одржимо становништво на овим просторима-рекао је Перић.

Он је подсјетио да је јуче положен асфалт на 500 метара пута у Доњој Трнови те да је општина Угљевик непрестано у инвестиционом циклусу.
 

-Радићемо и у Доњем Забрђу, Богутовом Селу, улице у самом центру Угљевика и тако редом, непрестано на побољшању квалитета и услова живота наших становника-најавио је Перић.

Одборник у Скупштини општине Угљевик Драгомир Секулић рекао је да је мјештанима Малешеваца на овај начин ближа Бијељина и Брчко дистрикт.

-У овим мјестима се производи велика количина шљиве, па је самим тим и превоз воћа сада лакши и то је лијепа слика нашег Угљевика-подсјетио је Секулић.

У близини овог пута, Секулић је истакао, налази се спомен Ђури Бижићу.

-Сви који посјећују споменик од данас ће имати бољу путну комуникацију-закључио је Секулић.

Мјештанин Малешеваца Милан Лазић изразио је задовољство јер се новим асфалтним путом добила бржа веза према Брчко дистрикту и Бијељини и захвалио руководству општине Угљевик на досадашњој подршци.