ПРОСЛАВЉЕНА КРСНА СЛАВА ДОМА ЗДРАВЉА :: Semberija INFO ::

 

ПРОСЛАВЉЕНА КРСНА СЛАВА ДОМА ЗДРАВЉА


У Дому здравља Лопаре је прослављена крсна слава ове здравствене установе Свети мученик Агатоник.
Након обреда ломљења славског колача директор Дома здравља Лопаре Желимир Нешковић је поздравио присутне госте, запослене и пензионере установе која по пети пут прославља крсну славу.
„Протекли период у току ове године је један од најуспјешнијих када је питању рад Дома здравља Лопаре“, рекао је Нешковић.


Он је навео веома успјешне резултате које је наведена здравствена установа постигла у претходним годинама као што је 14 година позитивног пословања, инвестиције у нове објекте, унапређење постојећих и успостављање нових служби Дома здравља Лопаре и набавку, заједно са Удружењем Мајевичана у Швајцарској и општинском управом Лопаре, новог модерног санитетског возила у вриједности од 33.000 КМ.
Нешковић је навео да се у текућој години спроводи један од финансијски најзахтјевнијих пројеката, а то је реконструкција два објекта по принципу енергетске ефикасности гдје ће бити урађена термоизолација, фасада, столарија, дијелови крова и систем гријања на пелет.
„Посебан акценат стављамо на рад Центра за базичну рехабилитацију, односно Службу за физијатрију, а радимо и на набавци дигиталног рендгенског апарата“, додао је Нешковић.
Предсједник Скупштине општине Лопаре Миленко Ристић је указао на изузетне резултате који су постигнути у Дому здравља Лопаре и истакао добру сарадњу установе и локалне заједнице, уз жеље да се она настави и у будућности.


Општина Лопаре