"ДАР ОД СРЦА" КОЈАДИНОВИЋ И НЕШКОВИЋ ДОНИРАЈУ НОВАЦ ЗА УЏБЕНИКЕ ОСНОВЦИМА У СТАНАРИМА :: Semberija INFO ::

 

"ДАР ОД СРЦА" КОЈАДИНОВИЋ И НЕШКОВИЋ ДОНИРАЈУ НОВАЦ ЗА УЏБЕНИКЕ ОСНОВЦИМА У СТАНАРИМА


Foto
Хуманитарац и привредник из Њемачке Мирослав Којадиновић и Желимир Нешковић из Лопара најавили су данас да ће донирати 5.000 КМ за набавку уџбеника основцима у општини Станари.

Током боравка у Станарима Којадиновића и Нешковића угостио је начелник ове општине Радојица Ћелић и општински начелник Одјељења за стамбено -комуналне послове, просторно уређење и екологију Бранко Вуковић.

Вуковић је истакао да су Којадиновић и Нешковић добар примјер како се воли свој род и отаџбина

Према Вуковићевим ријечима ова донација  је договорена у току манифестације "Дани дијаспоре" која је недавно одржана у Станарима.
 

-У оквиру те манифестације, договорили смо ову донацију са Мирославом Којадиновићем, и ово су први резултати коју нам је донијела манифестација посвећена дијаспори-појаснио је Вуковић.

Којадиновић и Нешковић сагласни су да је  образовање и васпитање веома важно за дјецу, садашње и будуће генерације.


 

-Здушно подржавамо нашу младост јер улажући у њихово образовање улажемо у будуће генерације које ће бити главна нада и стуб Републике Српске-нагласио је Којадиновић.

Доктор Желимир Нешковић пожелио је да наступајућу школску годину ученици заједно са просвјетарима обиљеже добрим резултатима.

-Нека их радост и осмијех красе током читавог школовања-поручио је Нешковић који је директор Дома здравља Лопаре.

Мирослав Којадиновић је познат по хуманости. Велики је пријатељ људи и Републике Српске коју промовише по цијелом свијету.