РСС основала Мјесни одбор Даздарево :: Semberija INFO ::

 

РСС основала Мјесни одбор Даздарево


Републичка странка Српске /РСС/ основала је вечерас у Бијељини Мјесни одбор /МО/ Даздарево, а предсједник овог одбора Урош Савић рекао је да је приступио РСС због њених чланова – професионално остварених људи који на политику првенствено гледају као на начин рјешавања проблема у локалној заједници.
 

- Дјеловањем кроз МО трудићемо се, прије свега, да пробудимо младе из нашег села, који су с разлогом разочарани у систем вриједности. Не смијемо дозволити да изгубе наду, а РСС и њен оснивач Славенко Ристић управо показују да може другачије. У Даздареву тренутно функционише само ФК „Слога“ чији смо рад обновили 2019. године, а сматрам да је приоритет реконструкција Дома културе, као мјеста које би окупљало младе – истакао је Савић.

Супружници Слађан и Јелена Савић имају троје дјеце, а њихова одлука била је да остану у Даздареву, и поред могућности да живе у граду.
 
- Својим примјером жељели смо да поручимо свима да на селу може лијепо да се живи, али да би сви становници, без обзира на узраст, били задовољни, локална заједница мора озбиљније да се бави њиховим потребама. Сматрам да је вечерашње оснивање Мјесног одбора само почетак једне здраве комуникације између грађана Семберије и оних који их заступају у локалном и републичком парламенту – навео је Слађан Савић.