ПОДРШКА СДС БИЈЕЉИНА ПРЕДСЈЕДНИКУ ВУЧИЋУ :: Semberija INFO ::

 

ПОДРШКА СДС БИЈЕЉИНА ПРЕДСЈЕДНИКУ ВУЧИЋУ


Данас је на митинг подршке предсједнику Србије Александру Вучићу отпутовало педесетак чланова Актива младих Српске демократске странке Бијељина.
 
Омладинце СДС-а је испратио предсједник Градског одбора СДС Бијељина Мићо Мићић.
 
- Омладина Српске демократске странке се организовала да данас оде у Београд на митинг подршке предсједнику Србије Александру Вучићу. Подржавамо њихову идеју, јер је предсједник Србије пријатељ Републике Српске и Бијељине и недавно је издвојио и значајна средства за Републику Српску. Вучић на Српску гледа као на дио цјелокупног простора на коме живе Срби, желећи да сачува мир и опстанак српског народа на овим територијама, на челу Србије као гаранта Дејтонског мировног споразума - истакао је Мићић, који је искористио прилику да се захвали предсједнику Вучићу и на подршци за изградњу ауто-пута Београд-Бањалука преко Семберије, али и за издвојени новац за спортске сале у Бијељини.
 
Он је истакао да руководство Градског одбора Бијељина у потпуности подржава Вучића.
 
- Стојимо иза политике која подразумјева мир, економски напредак и поштовање Дејтонског мировног споразума - јасан је био Мићић.
 
- Дајемо подршку политици предсједника Вучића и Српске напредне странке. Србија на челу са Вучићем има стабилност и напредак, што је показатељ да под добрим руководством може ићи у правом смјеру - оцијенио је предсједник Актива младих СДС Бијељина Владо Љубојевић, истичући да Република Српска гледа у Србију и очекује њену подршку за Србе са ове стране Дрине.