ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА БИЈЕЉИНЕ НА 41. САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ :: Semberija INFO ::

 

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА БИЈЕЉИНЕ НА 41. САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ


Београдски сајам туризма крајем фебруара сваке године на неколико дана постаје свијет у малом, али и привредна манифестација која, уз пословне, окупља и на десетине хиљада других посјетилаца. Неко тражи пословне партнере, неко туристичке аранжмане, јер се ту, на једном мјесту, представљају туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур оператори...На сајму,  већ традиционално, туристичку и угоститељску понуду Бијељине и Семберије представља Туристичка организација Бијељине.

Директор Туристичке организације Радосав Ђокић каже да ће наступ на највећем туристичком догађају у Србији и југоисточној Европи искористити да најаве манифестације које ће се у Бијељини реализовати до краја године и што боље представе туристичку и угоститељску понуду Бијељине и Семберије.

-Међународни сајам туризма у Београду, 41. по реду,  одржава се од 21. до 24. фебруара, а ми ћемо се представити током прва два дана сајма. Циљ нам је да на сајму што више људи чује и види шта су све припремили бијељински и семберски домаћини, угоститељи, хотелијери, као и организатори културних дешавања која, из године у годину окупљају публику најразличитијих узраста, доби и сфера интересовања, истиче  Радосав Ђокић , те прецизира да ће се на сајму преставити Ресторан ,,Ловац“, Хотел ,,Дрина“, пекара ,,Бодаxцо“, пекара ,,Лазић“, Ресторан ,,Монако“, те Етно село Станишићи.

Иначе, Туристичка организација Бијељине представиће се на заједничком штанду Туристичке организације Републике Српске. Биће то лијепо уређен и функционално опремљен изложбени простор величине 88 м2. Како најављују, туристичку понуду општина и градова у Републици Српској ове године представиће туристичке организације Бања Луке, Приједора, Бијељине, Вишеграда, Козарске Дубице, Лакташа, Зворника, Теслића, Билеће, Милића, Новог Града, Трнова, Модриче, Фоче, Иисточног Сарајева,а представиће се и Етно село Станишићи, те Херцеговачка радионица.

- Планирано је да се на штанду Републике Српске организују и мини програми дешавања кроз презентацију туристичке понуде градова, општина и дестинација, како би се и на тај начин допринијело укупној промоцији туристичке понуде Републике Српске, каже Ђокић.