Велибор Ковач: Славенко Ристић и ТРБ су помогли АК „Атлетик“ када је било најпотребније :: Semberija INFO ::

 

Велибор Ковач: Славенко Ристић и ТРБ су помогли АК „Атлетик“ када је било најпотребније


Предсједник Атлетског клуба „Атлетик“ из Бијељине Велибор Ковач изјавио је да су привредник Славенко Ристић и Технички ремонт Братунац помогли овом клубу у моментима када им је то било најпотребније, између осталог приликом организовања два међународна атлетска митинга.


 
- Наш клуб је основан 2021. године и од тада смо организовали два међународна атлетска митинга. Сјећам се колико је тешко било организовати први, али успјели смо уз финансијску помоћ  Славенка Ристића и ТРБ-а. То је био први међународни атлетски митинг у историји који је одржан у Бијељини – присјетио се Ковач.
 
Он је нагласио да је Ристић  препознао и једну од најперспективнијих атлетичарки Босне и Херцеговине Ему Ковач, из овог клуба, коју је одлучио да стипендира на годишњем нивоу.


 
- Славенко годинама подржава све младе таленте у Републици Српској и труди се, пошто је и сам био врхунски спортиста, да помогне тој дјеци – додао је Ковач.
 
Славенко Ристић и његове фирме ТРБ и „Елвацо МетПро“ сваке године су у врху предузећа по друштвеној одговорности, а до сада су донирали више од два милиона КМ за подршку појединцима и колективима, како би спортистима на подручју Републике Српске било реално боље.