Потпредсједник Скупштине Града Бијељина комплетну мартовску плату донирао у хуманитарне сврхе :: Semberija INFO ::

 

Потпредсједник Скупштине Града Бијељина комплетну мартовску плату донирао у хуманитарне сврхе


Данас преносимо вијест о човјеку који обавља јавну функцију, без много медијског експонирања, а за кога људи кажу да је човјек у позитивном смислу те ријечи, како пише портал mojabijeljina.com.

- За овај хуман подухват чули смо сасвим случајно, од комшија код којих се распитивао о трансакционим рачунима и начинима помоћи удружењима која су затворила своје дјелатности од почетка марта мјесеца као и социјално угроженим особама.

Ријеч је о потпредсједнику Скупштине Града Бијељина, Мустафи Градашчевићу кага смо позвали и изненадили питањем о његовом хуманом гесту.

- Не знам како сте добили информацију која је требала да остане тајна. Да, тачно је. Комплетну плату одлучио сам да донирам у хуманитарне сврхе. Мартовску плату поклонићу социјално угроженим породицама, четири удружења која су обуставила свој рад због пандемије корона вируса као и фонду Солидарности за обнову Републике Српске.
Овим путем позивам све особе које су у могућности да се одрекну свог дијела плате како би помогли особама којима је помоћ потребна, удружењима као и фонду Солидарности како би што прије изашли из кризе и вратили се нормалном животу.

Портал Моја Бијељина честита Мустафи Градашчевићу на овом хуманом чину и позива све јавне особе да слиједе примјер овог младог и хуманог човјека. 

mojabijeljina.com