ПУ Бијељина: Заплијењено 270 стабљика индијске конопље :: Semberija INFO ::

 

ПУ Бијељина: Заплијењено 270 стабљика индијске конопље


На подручју Бијељине пронађено је 270 стабљика индијске конопље и ухапшене су двије особе, саопштио је на данас одржаној вандредној конференцији за новинаре,  начелник Полицијске управе Бијељина Стјепан Терзић.



-Припадници Полицијске управе Бијељина у сарадњи  са Управом за организовани и тешки криминалитет Министраства унутрашњих послова Републике Српске, а под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, јуче су извели акцију на подручју града,те су извели претресе на три  локације.Током претреса пронађена је и привремено одузета лабараторија за узгој индијске конопље,  из које је изузето 270 стабљика индијске конопље, као и припадајућа опрема (гријалице, клима уређаји, термометри, специјалне лампе, вентилатори, вјештачко гнојиво, филтери и друга електро опрема), једна пушка, мобилни телефони и други предмети, који се могу довести у везу са извршењем  кривичних дијела”, навео је Терзић.



По наредби поступајућег тужиоца, слободе су лишени Б.Д. и А.А. из Бијељине, који ће данас бити предате предметном тужиоцу Окружног јавног тужилаштва, на даље поступање.

(Семберија инфо)