НОВИ ОДБОРНИЦИ: ТАТЈАНА ПЕРИЋ, ЖЕЉКО ГРЕБИЋ И СЛАВИША МАСТИЛО :: Semberija INFO ::

 

НОВИ ОДБОРНИЦИ: ТАТЈАНА ПЕРИЋ, ЖЕЉКО ГРЕБИЋ И СЛАВИША МАСТИЛО


Градски одбор СНСД-а Бијељина промовисао је нове одборнике у Скупштини града, а то су Татјана Перић, Жељко Гребић и Славиша Мастило. Нови шеф  Клуба одборника је Жељко Гребић и он ће на сједници Скупштине града, сутра, 7. фебрура, положити заклетву,  као и нови одборник Мастило, а за Перићеву се чека увјерење ЦИК-а. Секретар ГО СНСД  Бојан Савић, подсјетио је да је прије извјесног времена, Градски одбор СНСД-а донио одлуку да одборници који су и директори, врате мандате, а то су Златан Лазаревић, Данијела Ђукин и Миленко Гајић.

- Жељко Гребић је дипломирани инжењер-мастер друмског саобраћаја, запослен у Аутопутевима Републике Српске, Славиша Мастило економиста запослен у Фонду за дјечију заштиту, док је Татјана Перић дипломирани менаџер здравствене заштите и дипломирана медицинска сестра, запослена у Дому здравља”, рекао је Савић. Нови шеф Клуба одборника СНСД-а Жељко Гребић, истакао је да ће СНСД наставити да подржава оно што је добро за град, а оно што је лоше, не.

-Као што знате, Клуб одборника СНСД-а је у прошлој години подржао 93 одсто иницијатива Града Бијељина, а већ за сутрашњу сједницу Скупштине, могу да најавим, да ћемо гласати за краткорочно задужење Града за измирење штете грађанима настале у олујном времену, у износу од 1,1 милион КМ”, рекао је Гребић и додао да у овој странци сматрају да је тај новац могао бити обезбијеђен из редовних буџетских средстава. Он је нагласио да ће по питању краткорочног задужења, захтијевати да знају конкретна имена и висину настале појединачне штете.

-Као одборник и шеф Клуба СНСД-а у градском парламенту нећу се  бавити високом политиком, него локалним проблемима заједнице у којој живим”, рекао је Гребић.
Семберија инфо