ПОДРУЧНА ПРИВРЕДНА КОМОРА БИЈЕЉИНА ДОНИРАЛА СПОРТСКЕ РЕКВИЗИТЕ ЗА 14 СРЕДЊИХ ШКОЛА РЕГИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

ПОДРУЧНА ПРИВРЕДНА КОМОРА БИЈЕЉИНА ДОНИРАЛА СПОРТСКЕ РЕКВИЗИТЕ ЗА 14 СРЕДЊИХ ШКОЛА РЕГИЈЕ


Подручна привредна комора Бијељина осим примарних активности које су прије свега усмјерене на заступања интереса привреде, препознаје своју одговорност према друштву и заједници кроз друштвено одговорно пословање.

За крај 2023. године Подручна привредна комора Бијељина донирала је спортске реквизите кабинетима за физичко васпитање за свих 14 средњих школа регије која обухвата Бијељину, Зворник, Братунац, Сребреницу, Милиће, Власеницу, Шековиће, Осмаке, Доњи Жабар, Пелагићево, Угљевик и Лопаре.

Како је недостатак радне снаге један је од кључних изазова са којима се привреда суочава a коморски систем Републике Српске један главних актера у спровођењу дуалног образовања и образовне политике,
Подручна привредна комора Бијељина ове године реализовала је и Пројекат ''Унапређење извођења практичне наставе за дефицитарна занимања'' који подразумјева опремање кабинета за извођење практичне наставе а све у циљу модернизације и квалитетнијег образовања младих за дефицитарна занимања која су неопходна за привредна друштва. 

Физичка активност игра кључну улогу у одржавању цјелокупног здравља младих људи који су будућност Републике Српске а Привредна Комора жели имати активну улогу, подржавајући заједницу у ширем друштвеном просперитету.