Градоначелник Нишић на хуманитарном базару у организацији Вијећа ученика ЈУ „Четврта основна школа“ Брчко :: Semberija INFO ::

 

Градоначелник Нишић на хуманитарном базару у организацији Вијећа ученика ЈУ „Четврта основна школа“ Брчко


Вијеће ученика ЈУ „Четврта основна школа“ Брчко дистрикт Босне и Херцеговине данас је организовало хуманитарни новогодишњи базар у сврху прикупљања новчаних средстава која ће бити донирана Дому за незбринуту дјецу Тузла.
 
Хуманитарни базар обишао је и градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине прим. др Зијад Нишић који је похвалио организацију овог догађаја те истакао да ће и у будућности наставити подржавати сличне пројекте.
 
Хуманитарни базар организован је у оквиру пројекта Савјета Европе „Квалитетно образовање за све”.
 
Директорица ЈУ „Четврта основна школа“ Брчко Зумка Грабус казала је да је ова школа једина школа у региону која је стекла услове за одржавање овог базара. 
 
„Хуманитарни базар имао је разнолику понуду, од ручно израђених украса до домаћих колача. Овим активностима подржали смо креативност наших ученика и дух заједништва у периоду празника. Настојаћемо да се ова активност прошири на цијелу школу, а након тога и на локалну заједницу“, истакла је директорица ове школе захваливши се свима који су подржали ову активност.