У Дјечијем вртићу „Драган и Зоран“ обиљежена крсна слава Свети Никола :: Semberija INFO ::

 

У Дјечијем вртићу „Драган и Зоран“ обиљежена крсна слава Свети Никола


Запослени у Дјечијем вртићу „Драган и Зоран“, данас су ломљењем славског колача и пригодним програмом који су припремали малишани који похађају вртић, уз присуство великог броја гостију обиљежили крсну славу, Светог Николу.



Драган Гашић,  директор Дјечијег вртића „Драган и Зоран“ Бијељина истакао је да је ова година била веома успјешна за Дјечији вртић „Драган и Зоран“.



-У потпуности смо испуњавали програм предшколског васпитања и образовања, а као признање за наш труд, квалитет и рад стигле су и значајне награде.  Наша колегиница Драгана Манојловић добитница је Светосавске награде, а оснивач и власник установе, госпођа Новка Јелић добитница је златне медаље „Филип Вишњић“ коју додјељује Град Бијељина за њен изузетан допринос развоју предшколства“,  нагласио је Гашић и додао да у вртићу тренутно борави око 320 малишана, те да имају 34 запослена радника.



Јован Цвјетковић, кум славе Дјечијег вртића „Драган и Зоран“, истакао је да му је част и задовољство што је већ неколико година кум славе.



-Привилегија је бити кум славе ове установе, јер бити окружен дјецом и васпитачима, као и људима који руководе овом установом причињава велико задовољство и обавезу. Ова предшколска установа постиже сјајне резултате у васпитно- образовном процесу и то је видљиво и признато не само у нашем граду, већ и у РС. Вјерујем да ће и у наредним годинама и деценијама постизати још боље резултате, а то је прије свега заслуга власника, као и руководства“, закључио је Цвјетковић.



(Семберија инфо)