А.Д.”ГРАД” Бијељина на отварању Регионалног сајма привреде у Новој Пазови :: Semberija INFO ::

 

А.Д.”ГРАД” Бијељина на отварању Регионалног сајма привреде у Новој Пазови


Представници А.Д.”ГРАД” Бијељина данас су били гости на отварању 16. Регионалног сајма привреде у Новој Пазови. Дводневни сајам одржава се у оквиру Комплекса спортско рекреативних базена у Новој Пазови, у организацији општине Стара Пазова и Привредне коморе Србије Регионалне привредне коморе Сремског управног округа.



Сајам се организује са циљем да понуди не само прилику да посјетиоци виде оно што привреда у овом крају има да понуди, него и да постане мјесто окупљања пословних људи и предузетника како би се обезбједила реализација нових пословних замисли и идеја, и остварила нова улагања у привреду Срема.



Манифестацију су најавили и отворили: Владимир Поповић, финансијски директор компаније Трансфер, Ђорђе Радиновић, председник општине Стара Пазова и Предраг Мујкић, директор Регионалне привредне коморе Сремска Митровица



Штанд А.Д.”ГРАД” Бијељина смјештен је у главој сајамској хали у оквиру кога ће се за два дана трајања представити сајамска манифестација ИНТЕРАГРО. У низу неформалних састанака одржаним са потенцијалним излагачима који би се представили на сајму ИНТЕРАГРО следеће године, начелно је постигнут договор и са организатором Регионалног привредног сајма, а на чији позив смо и дошли, да на нашем сајму следеће године заједно узму учешће са привредним субјектима из овог дијела Србије, и на тај начин поставимо темеље сарадње ова два сајма, истакао је извршни директор А.Д.”ГРАД” Бијељина Бобан Јовичевић.


 
Слоган овогодишњег сајма је: “Диван је привредни Срем”.


 
А.Д. ”ГРАД” Бијељина