ЈЕЛЕНА ТРИВИЋ И НАРОДНИ ФРОНТ СТИГЛИ У БИЈЕЉИНУ :: Semberija INFO ::

 

ЈЕЛЕНА ТРИВИЋ И НАРОДНИ ФРОНТ СТИГЛИ У БИЈЕЉИНУ


У Бијељини је данас отворена канцеларија Градског одбора Народног фронта Републике Српске. Представници овог новог политичког субјекта на бх. политичкој сцени су истакли да су политички ставови Народног фронта у Бијељини врло јасни: подршка градоначелнику Љубиши Петровићу и спровођење властитог програма рада који има за циљ афирмацију Бијељине као модерног града који непрестано расте и развија се.



-Народни фронт се шири Републиком Српском. У Бијељини заиста имамо сјајну екипу људи – младих, искусних, препознатљивих у овом граду који нашем друштву имају шта да понуде и у политичком и у сваком другом смислу“, изјавила је Јелена Тривић, предсједник Народног фронта Републике Српске.



Повјереник ГО Народни фронт за Бијељину је Марио Томић. Он је рекао да је бијељински одбор до сада окупио значајан број људи који својим знањем и искуством могу помоћи развој града Бијељина нагласивши при том да су врата ове политичке партије отворена за све добронамјерне грађане који знају и који су вољни дати свој допринос побољшању квалитета живота у Бијељини.

Семберија инфо