Полицијска управа Бијељина: Откривене недозвољене суспстанце :: Semberija INFO ::

 

Полицијска управа Бијељина: Откривене недозвољене суспстанце


На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бијељина, у протекла 24 часа евидентирана су два кривична дјела и четири саобраћајне незгоде са мањом материјалном штетом.
 
Полицијски службеници ПУ Бијељина, Одјељење за организовани криминалитет и дроге у сарадњи са припадницима ПС Бијељина 1, извршили су контролу путничког аутомобила ,,Голф“ којим је управљао Е.В. из Живиница.
 
Приликом контроле, у возилу је затечено пет лица, од чега је утврђено да за лицем Д.П. из Живиница постоје расписане двије потраге Основног суда у Грачаници.
 
Наредбом Основног суда у Бијељини, извршено је претресање наведеног путничког моторног возила и том приликом је  пронађено и привремено одузета зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу хашиш, масе 22,3 грама, одређена количина бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид, масе 28,5 грама, те мања количина биљне материје која својим морфолошким карактеристикама  асоцира на опојну дрогу марихуну.
 
Сва затечена лица у путничком моторном возилу лишена су слободе, а против истих слиједи извјештај о почињеном кривичном дјелу поступајућем тужилаштву.