ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА “ХАППY ТРАВЕЛ”: БОГАТА ЉЕТНА ТУРИСТИЧКА ПОНУДА :: Semberija INFO ::

 

ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА “ХАППY ТРАВЕЛ”: БОГАТА ЉЕТНА ТУРИСТИЧКА ПОНУДА


Сезона годишњих одмора у пуном је замаху, а у  Туристичкој агенцији “Хаппy травел” спремно излазе у сусрет грађанима са богатом понудом туристичких аранжмана. Софија Стевановић, менаџер продаје у овој агенцији  каже да је интересовање грађана да годишњи одмор проведу на обали мора евидентно, упркос чињеници да су цијене од 10 до 15 посто веће у односу на прошлу годину.

- Грчка је најтраженија туристичка дестинација, а у стопу је прати Црна Гора. Наша агенција, као и увијек, током цијеле љетне сезоне има организоване поласке аутобуским превозом за Црну Гору и Грчку, на Халкидики и дио Олимпске регије. Цијена аранжмана за Грчку се креће од 320 КМ превозом по особи, у зависности од категорије хотела и термина поласка у сезони.  У Црној Гори су најтраженији  Бечићи, Будва и Сутоморе, које је ове године најповољнија туристичка дестинација на црногорском приморју. Цијена аранжмана у хотелима са двије и три звјездице на бази ноћења с доручком износи 50 КМ дневно по особи”, каже Стевановићева и додаје да је евидентно и интересовање за љетовање у Турској.



-Цијена аранжмана аутобуским превозом креће се од 500 КМ, а авио аранжмана од 300 до 400 еура на бази ноћења с доручком. За алл инцлусиве услугу потребно је издвојити најмање 500 еура, а цијена зависи од категоризације хотела, као и термина поласка”, каже Стевановићева и додаје да је велико интересовање грађана и за Египат, Албанију и Кипар. Она истиче да се, кад је у питању авио аранжман,  ове године Тунис издвојио као најповољнија дестинација, те је све чешћи избор туриста”, каже Софија Стевановић, менаџер продаје и додаје да су у понуди дестинације попут Тајланда, Занзибара, Малдива, Сејшела, Кубе, Дубаија, Доминиканске Републике и тд.

Семберија инфо