МКФ Микра: 17 година подршке предузетницима и пољопривредницима у Бијељини :: Semberija INFO ::

 

МКФ Микра: 17 година подршке предузетницима и пољопривредницима у Бијељини


МКФ Микра слави дугогодишње партнерство са својим клијентима у Бијељини. Дан отворених врата одржан је данас и сви клијенти и шира јавност имали су могућност да сазнају информације о новитетима у пословању МКФ Микра у Бијељини.



„Због повећања обима посла и жеље за пружањем још квалитетније услуге и амбијента за наше клијенте, од прољећа 2023. године МКФ Микру можете наћи на новој адреси: Браће Гаврић 8, Бијељина. МКФ Микра је поносна на 17 година пословања у Бијељини гдје је стекла повјерење око 5.000 клијената којима је одобрено око 15 милиона КМ претежно за развој пољопривредне активности и обрта. Отварањем нове канцеларије у Бијељини, новим и постојећим клијентима ће се омогућити приступ висококвалитетним едукативним, финансијским и сродним услугама, неопходним за смањење сиромаштва, подстицања самозапошљавања и развој микропредузетништва“, рекли су из МКФ „Микра“ Бијељина.



Примарна група клијената МКФ Микра су економски активне жене, микропредузетнице, које посједују властите бизнисе из области пољопривреде, производње малог обима, трговине и услуга.
 
Lejla Pindžo – Drljević
Odjeljenje za marketing, prodaju i SPM
Marketing Asistent
 
MKF Mikra
Marka Marulića 2/VII,
71000 Sarajevo
t: +387 33 61 61 62
f: +387 33 71 71 41
w: www.mikra.ba