Честитка Градоначелника поводом Ускрса по грегоријанском календару :: Semberija INFO ::

 

Честитка Градоначелника поводом Ускрса по грегоријанском календару


Поводом предстојећег Ускрса за хришћанске вјернике који га обиљежавају 9. априла, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић упутио је празничну честитку у којој се истиче:
 
Суграђанима који Ускрс прослављају 9. априла упућујем срдачне честитке поводом највећег хришћанског празника и жеље да празничне дане проведеу у радости, здрављу и љубави - према Богу, породици, пријатељима и сусједима.
 
Ускрс, који прослављамо као успомену на најважнији догађај у историји човјечанства, увијек и изнова нас подсјећа на смисао живота хришћана и њихову наду не само у вјечни живот у будућности, већ и у бољу садашњост сваког човјека и заједнице. Живећи и радећи по начелима којима нас уче ријечи и дјела Христова и свете књиге које о томе свједоче, показујемо да смо достојни слављења Празника који долази. Тако дајемо и примјер нашим савременицима, али и потомцима, како се ствара здрава породица, локална заједница у којој живимо и друштво у цјелини.
 
Овог прољећа у размаку од двије седмице ћемо прославити три велика празника. Зато, прославите Ускрс заједно са свим пријатељима и сусједима, без обзира на који начин славе Бога. Заједништвом и међусобним уважавањем ћемо на најбољи начин постићи да сви будемо успјешнији и срећнији.

Срећан вам Ускрс!


ГРАДОНАЧЕЛНИК
Љубиша Петровић