“Хедонизам је све оно у чему уживате” У Угљевику отворена дводневна манифестација “Хедонист-фест” :: Semberija INFO ::

 

“Хедонизам је све оно у чему уживате” У Угљевику отворена дводневна манифестација “Хедонист-фест”


Дводневна међународна манифестација, која се одржава други пут, "Хедонист-фест" у угљевичком хотелу “Атлас” окупила је данас више од 20 учесника.

Манифестацију је отворио шеф кабинета начелника Угљевика Милорад Јовичић уз непомену да општина Угљевик заузима све значајније мјесто на туристичкој мапи.

-Увјерен сам да ће ова манифестација, која је у зачетку,  достићи велика достигнућа у погледу развоја туризма, не само општине Угљевик већ и цјелокупне регије- рекао је Јовичић.

Он је захвалио организатору и најавио даљу подршку општине Угљевик оваквим манифестацијима.

“Хедонист-фест” одржава се 7. и 8. априла а основна идеја му је да свим пословним људима и посјетиоцима понуди један сасвим другачији вид промоције - од оних стандардних, сајамских и других видова манифестација на које смо до сада навикли, до промоције својих производа или услуга из било ког сегмента човјековог приватног или пословног живота који одише хедонизмом, рекао је Данко Млађеновић у име огранизационог одбора манифестације.



-Хедонизам нема никаквих тематских ограничења, тако да учесници /компаније/ на овој престижној манифестацији на потпуно иновативан начин промовисања учествују, у сјајним пословном простором. Просторни садржаји и програм током два дана одржавања манифестације је одличан, а Хедонизам је све оно у чему уживате, како у породичном тако и у пословном животу- рекао је Млађеновић.

Први и у старту интернационални "Хедонист фест Но1", одржан је, подсјетио је он, 2014. године у хотелу "Дунав" у Сремским Карловцима,одмах покрај Дунава.

Одлучили смо да се, каже Млађеновић, Хедонист фест два одржи у Угљевику у “Атлас“ хотелу, 21 километар од Бијељине ка Тузли, који је, иначе, за грађане ове општине култно место већ дуги низ година.

-Осим тога сматрамо да је Угљевик некако на средини свих путева наше регије и приступачан што се удаљености тиче за све потенцијалне учеснике манифестације. Угљевик је прелијепо и савршено чисто мјесто, које посједује бројне садржаје у самом мјесту, али и ближој околини. Сигурни смо да ће због тога ова манифестација успјешно повезати пословне људе из шире регије, Европе па и свијета", рекао је он и додао да је основна идеја “Хедонист феста два” да свим пословним људима и посјетиоцима, понуди један сасвим другачији вид промоције од оних стандардних сајамских и других видова манифестација-рекао је Млађеновић.

Отворени простор, каже Млађеновић, испред “Атлас” хотела  краси изложба олд тајмер аутомобила као и дефиле и изложба мото-клуба "Духови".

-Од предавања и панел дискусија, које ће се одржати у два дана Фестивала, издвојили бисмо тему "Да ли сте ви див на интернету, а ако нисте, како победити дивове на интернету" о којој ће говорити Драгослав Савкић-Тесха Десигн Београд-Србија, "Да ли су Рафтинг и кајак један од битних и препознатљивих туристичких брендова БиХ и земаља региона", а представиће је Амарилдо Мулић директор ЈП Национални парк "Уна" Бихаћ-БиХ, "Хедонизам у природи" о чему ће говорити управник Специјалног резервата природе Засавица-Сремска Митровица-Србија, "Животни пут Јовице Ђурђевића од Југе до Швице"-најавио је Млађеновић

Манифестацију је подржала Општинска управа Угљевик као и Туристичка организација Угљевик.