Љубиша Петровић у великом је страху и паници! :: Semberija INFO ::

 

Љубиша Петровић у великом је страху и паници!


Страх га је да ће, уколико дође до опозива, одговарати јер ће на видјело изаћи све његове преваре и кривична дјела која је починио, незаконито и немилосрдно грабећи новац из градског буџета за куповину гласова.
 
Подсјећамо грађане да је Љубиша Петровић за само један дан, 16. марта, из градског буџета заграбио 472.000 КМ с циљем да купи подршку грађана уочи предстојећег референдума о опозиву! Такође подсјећамо да је на све начине покушавао да спријечи одржавање референдума, незаконито трошећи буџетска средства намијењена слободном и демократском исказивању народне воље.
 
Љубиша Петровић страхује од провођења озбиљне истраге о његовим кривичним дјелима јер зна да ће свака таква истрага довести до његове личне одговорности за злоупотребу положаја и незаконито трошење народног новца.
 
Зато је тражио од јуришника СДС-а под командом Милана Миличевића из Теслића и Дарка Бабаља из Источне Илиџе, који су у Бијељину стигли да бране Љубишу од Сембераца, да на различите начине покушају да ометају и спријече провођење референдума. Данима Љубиша путем свог ФБ профила позива на нереде и ометање бирачког процеса, наводећи бесмислене разлоге и оптужбе који немају никакве везе са законским одредбама за провођење референдума.
 
Народна коалиција „Покренимо Бијељину“ упозорава да нико нема право да се игра вољом народа, нити да незаконитим радњама спречава провођење народне воље. Љубиша Петровић изиграо је повјерење грађана Бијељине и Семберије и то ће сутрашњи референдум потврдити.
 
Изађимо заједно и пошаљимо у историју нерад, неодговорност и безакоње Љубише Петровића. Гласајмо за опозив, покренимо Бијељину!

(Покренимо Бијељину)