Објављена преписка Миће Мићића и Љубише Петровића! (ФОТО) :: Semberija INFO ::

 

Објављена преписка Миће Мићића и Љубише Петровића! (ФОТО)


Предсједник градске организације СНСД Бијељина Мирослав Миловановић крајем прошле године добио је на суду градоначелника Бијељине Љубишу Петровића, који га је тужио због изјаве „истом оном од којег сте узели 60.000 КМ да бисте напустили Максимовића и вратили се у СДС, на чијем челу је тада био покојни градоначелник, са којим сте касније раме уз раме основали нову странку СДСС”,  пише портал ТањугСрпске.




Петровић никада није демантовао да је узео новац од Мићића, мада је више пута позиван на полиграфско испитивање.

“Тањуг Српске је у посједу ексклузивне преписке између покојног Мићића и Љубише Петровића. У само неколико порука, видљиво је да је Петровић упорно тражио да га Мићић прими на разговор”, стоји у тексту овог портала, који преноси под ознаком “ексклузивно”.



“С обзиром да се ради о препискама у неколико дана јула 2020.године, извјесно је да је Петровићева намјера била да на неки начин уцијени Мићића који му је већ једном дао 40.000 КМ у кешу и 20.000 КМ путем подстицаја за узгој стоке. Сада је већ извјесно да је Петровић класичном политичком корупцијом дошао на мјесто градоначелника, забијајући нож у леђа управо онима који су му највише и помогли”, тврди портал Тањуг Српске, који је објавио и снимке преписке који наводно потврђују њихове тврдње.


 
(НовиГлас/Тањуг-Српске.цом)