ЈОВИЧЕВИЋ: Трњаци дочекали реконструкцију Дома културе :: Semberija INFO ::

 

ЈОВИЧЕВИЋ: Трњаци дочекали реконструкцију Дома културе


Упорност чланова Савјета мјесне заједнице Трњаци који су избрани као кандидати коалиције "Договор за Бијељину" и који су након много неуспјелих покушаја односно захтјева упућених Градској управи и градоначелнику Града Бијељина да остваре своје право на могућност реконструкције Дома културе у Трњацима се исплатила, јер су дочекали да коалиција "Договор за Бијељину" усвајајући буџет града за 2023. годину амандманским дјеловањем на приједлог буџета града и амандманским дјеловањем приликом ребаланса буџета града за 2022. годину, обезбједи средства и омогуће реконструкцију Дома културе у Трњацима.  Сад је обаваза на надлежнима из Градске управе да радове који су најављени буду зaвршени у што краћем року.

Такође подсјећам јавност и мјештане Трњака да су на моју иницијативу као одборника ДЕМОС-а у Скупштини Града Бијељина одобрена средства, за изградњу пјешачко-бицикилистичке стазе кроз Трњаке. Средства су обезбјеђена амандманским дјеловањем коалиције "Договор за Бијељину".

Коалиција "Договор за Бијељину" је закључком обавезала надлежне из Градске управе да поменуту стазу морају изградити у 2023.години.

Убрзо настављамо са још неким радовима у селу али о томе ће јавност бити благовремено обавјештена.