Славиша Илић: Путем РСС желимо да се чује и глас народа :: Semberija INFO ::

 

Славиша Илић: Путем РСС желимо да се чује и глас народа


Славиша Илић из Бијељине изабран је за предсједника Мјесног одбора /МО/ „Филип Вишњић“ Републичке странке Српске /РСС/, а овом приликом поручио је да ће наставити да се бори за рјешавање проблема које дијели са својим комшијама у истоименој мјесној заједници.


 
- Мјесецима се боримо да укажемо на проблеме нелегалне градње, неасфалтираних улица и сокака, недостатка урбаног мобилијара... На примјер, на улазу у Јерменску улицу догодио се велики број саобраћајних незгода, али наши захтјеви за бољим освјетљењем и знаковима упозорења не наилазе на одговоре надлежних... Сматрам да ће се путем РСС и њених одборника више чути глас народа - истакао је Илић, који је иначе и предсједник Мјесне заједнице „Филип Вишњић“.


 
Потпредсједник МО „Филип Вишњић“ Милан Ненадић нагласио је да је постао члан РСС јер ова политичка партија ставља општи интерес изнад интереса појединаца, те да је сигуран да ће моћи да утиче на боље функционисање локалне заједнице.


 
-  У мјесној заједници из које долазим велики проблем је лоша улична расвјета и надам се да ће она бити модернизована не само код нас, него у свим мјесним заједницама у Семберији - поручио је Ненадић.