АГЕНДА 2030 - БИЈЕЉИНА - ГРАД БУДУЋНОСТИ :: Semberija INFO ::

 

АГЕНДА 2030 - БИЈЕЉИНА - ГРАД БУДУЋНОСТИ


Градоначелник Мићо Мићић, представио је дугорочно опредјељење града за подршку циљевима одрживог развоја из Агенде 2030, истичући да је Бијељина опредијељена да ради на одрживом развоју.

-Настављамо да радимо у партнерству са свим нивоима власти, институцијама, приватним и цивилним сектором, академском заједницом и грађанима, у складу са стратешким документима, потребама и захјевима грађана“, рекао је Мићић. Он је нагласио да, „руковођени чињеницом да су многобројни реализовани и планирани пројекти усмјерени на побољшање услова живота и рада становника Бијељине, позивају све актере на заједничко дјеловање и ангажман, како би заједно остварили стратешко опредијељење“.

-Увјерени смо да интегрисаним приступом и у синергији, можемо постићи конкретне резултате који ће Бијељину учинити пожељним мјестом за живот. Наступамо под слоганом “Бијељина-град будућности“ и стављањем интереса грађана у први план, транспарентним и конкретним дјеловањем, желимо остварити заједницу која ће бити толерантна, инклузивна и трајно опредијељена да задовољава потребе грађана, како би нашу будућност- младе људе, покушали задржати“, поручио је градоначелник Мићић.