ЗБОГ ПОЧИЊЕНОГ КРИВИЧНОГ ДЈЕЛА „КРАЂА“ ЈЕДНО ЛИЦЕ ЛИШЕНО СЛОБОДЕ :: Semberija INFO ::

 

ЗБОГ ПОЧИЊЕНОГ КРИВИЧНОГ ДЈЕЛА „КРАЂА“ ЈЕДНО ЛИЦЕ ЛИШЕНО СЛОБОДЕ


Foto: Ilustracija
Полицијска станица Бијељина 1, 09.10.2022. године од стране оштећеног лица, запримила је пријаву да је у току ноћи НН лице извршило провалу у његов закључани путнички аутомобил одакле је отуђило клавијатуру.  По запримљеној пријави поступили су полицијски службеници који су изашли на лице мјеста.  Оперативним радом на терену  полицијски службеници дошли су  извршиоца кривичног дјела лица А.Г.из Бијељине.
 
На основу наредбе Основног суда у Бијељини уз сагласност поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини извршен је претрес путничког аутомобила који је користило лице А.Г.  гдје је пронађен предмет за који постоје основи сумње да потиче из кривичног дјела ,,Крађа“.
 
Због постојања основа сумње да је починио кривично дјело ,,Крађа“ полицијски службеници лишили су слободе лице А.Г. О свему наведеном обавјештен је поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.
 
Након документовања и комплетирања предмета против лица А.Г.  належном тужилаштву следи извјештај због постојања основа сумње да је починио кривично дјело ,,Крађа“.
 
ПОРТПАРОЛ  ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ           
Александра Марић