СКУПШТИНА ГРАДА БИЈЕЉИНА: СУТРА САСТАНАК ПРИВРЕДНИКА И ПРЕДСТАВНИШТВА РС У АУСТРИЈИ :: Semberija INFO ::

 

СКУПШТИНА ГРАДА БИЈЕЉИНА: СУТРА САСТАНАК ПРИВРЕДНИКА И ПРЕДСТАВНИШТВА РС У АУСТРИЈИ


На иницијативу Скупштине града, Представништво Републике Српске у Аустрији ће сутра, 9. септембра, одржати састанак са заинтересованим привредницима, а састанак ће се одржати у скупштинској сали Центра за културу од 11, 30 часова.

Састанак, односно трениниг, како је наведено у допису, намијењен је првенствено власницима малих и средњих производних предузећа, високом и средњем менаџменту и предузетницима у организацијама које су заинтересоване за успостављање пословне сарадње са фирмама из Аустрије.

Са заинтересованим представницима компанија разговараће шеф  Представништва Републике Српске у Аустрији, мр Младен Филиповић, а заинтересовани учесници имаће прилику да у директној комуникацији траже одговоре на потенцијална питања и недоумице у вези са начином пословања у Аустрији.


Теме које ће бити обрађене током тренинга су: Анализа стања у предузећу и спремност на извоз у ЕУ и Аустрију, Стратегије за планирање и реализацију извоза, Стање након избијања пандемије ЦОВИД19 и услови пословња, Тржишна анализа о аустријским привредним секторима и Постојећи ресурси за извоз и активности које проводи Представништво у Аустрији.