Савјет и мјештани мјесне заједнице Балатун: Удруженим снагама за љепши Балатун :: Semberija INFO ::

 

Савјет и мјештани мјесне заједнице Балатун: Удруженим снагама за љепши Балатун


Након недавно одржаних избора за савјете мјесних заједница, новоизабрани савјет семберског села Балатун на челу са предсједником Мирком Богдановићем,  кренуо је са радним акцијама заједно са мјештанима. Мјештани Балатуна су прави примјер вриједних и честитих људи, који воле своје село и удруженим снагама се труде да га учине бољим, љепшим и безбједнијим за живот своје дјеце, али и свих становника у њему.



Мирко Богдановић, предсједник Мјесне заједнице Балатун, за портал „Семберија инфо“ рекао је да су акције у селу Балатун покренуте на иницијативу групе грађана, а које су прихватили сви чланови Савјета мјесне заједнице Балатун.

- У суботу смо имали акцију уређења парка код Дома културе, гдје се одазвао велики број мјештана, а сада имамо акцију уређена главног  сеоског пута од Дома културе до центра села – Липице, односно сијечемо све гране од дрвећа које би могле да направе проблем са кабловим за струју и телефон, али и због прегледности пута у току вожње. 



Велико смо село, које броји 1.500 становника и велики број дјеце, а у току је и сезона пољопривредних послова и на путу се може видјети велики број трактора са прикључним машинама, тако да је безбједност на првом мјесту“, рекао је Богдановић и додао, да ће ако мјештани препознају њихов труд и залагање  наставити са свим активностима и да ће се потрудити да среде све сеоске путеве, али и да имају у плану још велики број акција за уређење села.


Семберија инфо - С. Јовановић