НИШТА НОВО, ЏУДИСТИ ПАНТЕРА ОПЕТ НАЈБОЉИ! :: Semberija INFO ::

 

НИШТА НОВО, ЏУДИСТИ ПАНТЕРА ОПЕТ НАЈБОЉИ!


У суботу 26. фебруара одржано је Првенство Републике Српске у џудоу за сениоре и полетарце. Првенство је одржано у организацији Џудо клуба "Звијезда" из Бања Луке а окупило је преко 300 такмичара из свих клубова Републике.
У сениорској категорији, женска екипа Џудо клуба „Пантер“ (Милкица Ђурић – 1. мјесто, Милица Ђурић– 2. мјесто)освојила је треће мјесто у екипнојконкуренцији док је мушка екипа изборила четврто мјесто (Милан Добранић – 2. мјесто, Павле Васић – 2. мјесто, Никола Срећковић – 2. мјесто, Михајло Јокшић – 3. мјесто).


 
Најмлађи такмичари Џудо клуба „Пантер“ представили су на најбољи могући начин најуспјешнију школу џудоа у Републици Српској и Босни и Херцеговини. Полетарци Пантера суна Првенству, у свеукупном пласману за дјечаке и дјевојчице поновили прошлогодишњи успјех и освојили прво мјесто. У екипном пласману мушки дио екипе (Велибор Петковић – 2. мјесто, Никола Наранчић– 2. мјесто, Павле Перушиновић– 2. мјесто, Вукашин Петровић– 2. мјесто, Марко Ристић– 3. мјесто, Драган Пурковић– 3. мјесто, Никола Радовановић- 5. мјесто, Вук Рашевић– 5. мјесто) освојио је друго мјесто док су дјевојчице (Мила Ђурић – 1. мјесто, Тина Ногић – 2. мјесто)освојиле пехар за треће мјесто.
Али караван Пантера ту није стао.


У недјељу, 27. фебруара селекција полетараца и пионира Џудо клуба „Пантер“ наступила је на 23. Међународном џудо турниру „Турија ОПЕН 2022“. На турниру је наступило 55 клубова из седам држава са 572 такмичара.Омладинци Џудо клуба „Пантер“ вратили су се у Бијељину да освојене три бронзане медаље: Милица Хрзић, Вера Павлићевић и Јована Ђурић.
 
-Честитамо и осталим такмичарима који овај пут нису успјели доћи до медаље, показали су добар џудо,а некима је ово било и прво такмичење - Исидора и Лука Максимовић, Давид Нешковић, Матеј Стојановић, Сара Станишић и Петар Ћурчић. Масовност и квалитет су наш мото дуги низ година.На томе се морамо захвалити нашим тренерима, родитељима и управи клуба који, сви заједно уз велике напоре изводе дјецу на прави пут и чине их побједницима како на татамију тако и у животу.Учинили сте нас још једном срећним и поносним“, поручили су из Џудо клуба „Пантер“.

Semberija info