РАДНИК КРЕЋЕ ПО ОПСТАНАК :: Semberija INFO ::

 

РАДНИК КРЕЋЕ ПО ОПСТАНАК


Foto

Радник сутра (12 часова) креће у операцију опстанак у Премијер лиги Босне и Херцеговине. Бијељински тим је тренутно на посљедњој позицији са четири бода мање у односу на ривале, али оптимизма у тиму не мањка пред старт припрема.

Тренер Велибор Ђурић је на крају јесење полусезоне добио повјерење челника клуба да настави започети посао и он ће повести екипу у прољећни дио сезоне. Тренутно у клубу нема пуно промјена.

Екипу су напустили голман Азур Аљкановић, док се завршила позајмица за Амара Тахрића и Бојана Марковића који су се вратили у Борац. Једини новајлија је голман Азир Муминовић који је искуснији у односу на досадашње чуваре мреже Радника.
Оно што је сигурно да ће Радник довести још нових играча у сваком дијелу тима.

– Сигурно је да тражимо појачања али немамо права на грешку и тражимо квалитетна рјешења. Припреме ћемо до краја јануара обављати у нашем граду, а затим одлазимо у Медулин гдје ћемо да имамо неколико квалитетних провјера на купу који се организује у овом граду.

Ту ћемо одиграти три пријатељска меча.  Оно што је за сад договорено је дуел против Лознице 26. јануара, те дуели након повратка из Медулина 12. фебруара против Сим Баума, те генералка против Слободе 19. фебруара. Све то како би спремно дочекали наставак Премијер лиге Босне и Херцеговине и од старта кренули у борбу за опстанак – истакао је тренер Велибор Ђурић.

Везни фудбалер Радника Фарук Гогић опоравља се од повреде коју је зарадио у јесењем дијелу сезоне. Он ће 17. Јануара имати контролу након које би требао да крене са физикалном терапијом. У клубу не желе да журе са његовим повратком на тереб, већ истичу да је најбитније да се Гогић у потпуности опорави и да се тек онда врати тренинзима.

Радник на старту другог дијела има и дуеле против директних ривала у борби за опстанак и ту ће већ тражити шансу да ухвати прикључак и да повећа своје шансе у борби за опстанак.

Извор: Српска Инфо