ЖЕЛИМО ДА НАШ ГРАД ПОНОВО ИДЕ ПУТЕМ РАЗВОЈА :: Semberija INFO ::

 

ЖЕЛИМО ДА НАШ ГРАД ПОНОВО ИДЕ ПУТЕМ РАЗВОЈА


Иза нас је турбулентна година, али смо упркос свему јединствени и сложни. Одржали смо унутарстраначке изборе, изабрали руководство странке и одржали оптимистичан дух у нашим редовима. СДСС са два одборника активно дјелује у скупштинским клума у оквиру Коалиције „Договор за Бијељину“ и поносни смо на чињеницу да ће грађани и град, захваљујући претходним амандманима на ребаланс и усвојеним амндманима на буџет за наредну годину, унаприједити наш град и живот грађана“, рекао је предсједник СДСС-Мићо Мићић. Он је нагласио да су све вријеме посвећени побољшању услова живота за социјално осјетљиве категорије грађана.

-Такође, буџет за подршку пољопривредним произвођачима, значајно је увећан, радимо на помоћи привредницима због проблема изазваних пандемијом и тд., а задовољство изражавамо и због донесене одлуке на Скупштини града, да се финансијски  награде здравствени радници Болнице, Дома здравља и Бање Дворови“, рекао је Јовић. Он је подсјетио да је странка и основана са циљем да Бијељина иде путем развоја и да се сви окупе око заједничких идеја.

-Саборност и окупљање око националних идеја, додатни су подстрек да се унаприједи економски развој, а свакако да се залажемо и за враћање надлежности Републици Српској. Не бавимо се политиканством и не користимо тешке ријечи. Радили, смо и градили, тако настављамо и даље, а све вријеме са нашим грађанима разговарамо и искрено се договарамо. Желимо да наш град настави донедавни пут доминације у развоју, желимо да Република Српска буде јака и проспретитена, а посебно су нам и жеља и циљ, да изградимо амбијент у ком ће наши грађани боље живјети“, рекао је Јовић. Он је у име СДСС- Мићо Мићић свим грађанима честитао предстојеће празнике и пожелио да их проведу у здрављу, личном и породичном задовољству.

Semberija info