РСС НА САВСКОЈ РЕГАТИ - ИСКОРИСТИТИ ПРИРОДНИ ПОТЕНЦИЈАЛ САВЕ :: Semberija INFO ::

 

РСС НА САВСКОЈ РЕГАТИ - ИСКОРИСТИТИ ПРИРОДНИ ПОТЕНЦИЈАЛ САВЕ


Екипа Републичке странке Српске /РСС/ из Бијељине учествује на шестој Савској регати која је организована у оквиру традиционалних Пантелинских дана, а одборник РСС-а у Скупштини града Бијељина Ивана Станишић изјавила је да је ово добра прилика за дружење и промовисање туристичких потенцијала ријеке Саве.
 
- Нас петнаестак, у два чамца, придружило се регати, а дружење са већим бројем симпатизера РСС-а услиједиће када дођемо на циљ. Овакве догађаје требало би организовати више пута годишње, јер чини ми се да заборављамо између какве двије величанствене ријеке је смјештен наш град - навела је Станишићева.
 
Она је истакла да ће се својим дјеловањем у локалном парламенту трудити да подстакне локалну заједницу на већу промоцију туристичких потенцијала ријека Саве и Дрине.
 
- Морамо искористити ове природне благодети, а заједно са колегама из РСС-а залагаћу се за уређење плажа, купалишта и шеталишта, јер заиста имамо шта да понудимо како локалном становништву, тако и туристима из других општина и градова - додала је Станишићева.
 
Традиционална Савска регата одржава се шести пут на овој ријеци, док је претходних седам регата организовано на ријеци Дрини.