ДРАГО НАМ ЈЕ ШТО ОСТАЈЕМО ЗАЈЕДНО :: Semberija INFO ::

 

ДРАГО НАМ ЈЕ ШТО ОСТАЈЕМО ЗАЈЕДНО


Протеклих дана свједочили смо медијској најави неколицине младих кадрова СДС Семберија – Мићо Мићић да ће у наредном периоду покушати да оснују засебну политичку странку и да се отцијепе од СДСС-а.

Драго нам је да су наше младе страначке колеге након данашњег састанка у Београду са предсједником  Савеза независних социјалдемократа (СНСД)  Милорадом  Додиком, одустали од те идеје.

Сматрамо да лакомисленост и краткорочни циљеви могу изгледати примамљиво неискуснима и да је управо из тог разлога за похвалу чињеница да су препознали своју исхитреност и да су имали довољно храбрости да од ње одустану.

Драго нам је да ћемо сви заједно наставити да се кроз СДСС боримо за вриједности и циљеве које смо заједнички дефинисали са покојним предсједником Мићом Мићићем и од којих нисмо одустајали ни раније. Сматрамо да су младе генерације те које са собом доносе енергију промјене и да управо у СДСС-у постоји довољно простора да сви пруже најбоље што могу. Ми их у томе у потпуности подржавамо. 

СДСС остаје истрајан у намјери да гради успјешну Српску са својим коалиционим партнерима и свима онима којима је Српска изнад свега, наведено је у саопштењу за јавност СДСС.