НОВЕ ПРОСТОРИЈЕ СДСС МИЋО МИЋИЋ :: Semberija INFO ::

 

НОВЕ ПРОСТОРИЈЕ СДСС МИЋО МИЋИЋ


Странка демократске Српске Семберија од данас има додатне, нове просторије, а свечаном отварању присуствовали су чланови СДСС и коалициони партнери.

-Најбитнијих 10  политичких субјеката у Бијељини окупљени су око заједничке идеје, а то је интерес грађана Бијељине. Наш циљ је да промовишемо све до сада урађено и оно што планирамо радити у будућности. Ако некима смета развој града и мисле да ови пројекти нису добри за град, то је њихов проблем. Ми смо се окупили да промовишемо нову политичку снагу која јесте нова, али са старим идејама. Ми више од двадесетак година радимо на проспертитету града и очито је да је Бијељина модеран  и препознатљив град“, рекао је предсједник СДСС Мићо Мићић. Он се захвалио свим људима који су се, како је рекао, „ окупили да заједно крену путем још боље будућности грађана“.
 

-Желимо да Бијељина има бољу будућност за све грађане, за нашу омладину, да и даље буде град гдје се долази и остаје, да направимо амбијент у ком ће бити нових радних мјеста и да се наш град још брже развија“, поручио је Мићић.

Семберија инфо