:: Semberija INFO ::

 

"Ubice mog oca 6" premijerno od 18. februara, pogledajte trejler


Šesta sezona kriminalističke serije "Ubice mog oca" sa emitovanjem počinje 18. februara, a novih 12 epizoda pratićemo subotom i nedjeljom od 21 čas na programu Superstar TV.

"Glavna linija priče je direktno suočavanje inspektora Aleksandra Jakovljevića sa Curnajem, ubicom njegovog oca Mileta, dok je centralna tema novog serijala teška bolest zavisnosti - kocka koja uništava ne samo zavisnika već njegovu porodicu i ljude koji ga vole", pojašnjeno je na internet prezentaciji Superstar TV.

U novoj sezoni popularnog serijala novim glavnim likovima, mladićima Nenadu (Slaven Došlo) i Lavu (Milan Kolak) kocka je odavno prestala da bude zabava - postala im je centar svijeta.

"Kroz različite događaje, a na kraju i zločin, biće prikazano kako je vrlo lako preći put od 'početničke sreće', opravdanja da se možda radi samo o lošim danima do toga kad se gubi sve - ne samo materijalno, već i prijatelji i porodica, a na kraju i - glava. Inspektori rone kroz laži manipulatora otkrivajući i surovi svijet zelenaša koji je neminovno povezan sa životom patoloških kockara. Kroz bolnu, ali i poučnu priču pratićemo kako se ruše životi i kako je teško izaći iz tog začaranog kruga iz kojeg se teško 'vadi' - iako kockar do kraja vjeruje u tu mogućnost. Paralelno , Predrag Marjanović postaje ministar policije i mnogi dugovi iz prethodnog života stižu mu na naplatu", kraći je sinopsis serije.

Uloge tumače Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mićalović, Ivan Zablaćanski, Mladen Sovilj, Vojislav Brajović, Ivana Dudić, Nikola Ristanovski, Slaven Došlo, Milan Kolak, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović i Ivan Jeftović.

Podsjećamo , peta sezona serije "Ubice mog oca" donijela je konačno razrješenje ubistva oca glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića (Vuk Kostić), te su gledaoci po prvi put mogli vidjeti prošlost koja je prethodila svemu i koja je uticala na Aleksandrov karakter i život - u toj prošlosti publika je bolje upoznala Aleksandrovog oca Milu i saznala zašto ga mladi inspektor nikad nije mogao preboljeti i zašto je posvetio život potrazi za ubicom oca.

 
(Nezavisne)