SLIJEDI KARATE SPEKTAKL U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

SLIJEDI KARATE SPEKTAKL U BIJELjINI


Za nešto manje od dvadeset dana Bijeljina će biti domaćin sedmog po redu Otvorenog karate prvenstva Grada Bijeljina "TROFEJ BIJELjINE 2024". Tehnički organizator ovog međunarodnog takmičenja je Karate klub "UNSU" uz odobrenje i podršku Karate saveza Republike Srpske i Karate saveza Bosne i Hercegovine.

-Prema najavama koje imamo već sada možemo reći da ćemo u Bijeljini ponovo imati vrhunski međunarodni sportski događaj, koji će okupiti oko 60 klubova iz jedanaest evropskih zemalja. U ovom trenutku najavljeni su klubovi iz: Bugarske, Slovačke, Njemačke, Crne Gore, Makedonije, Srbije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Belgije i Bosne i Hercegovine. Broj klubova i zemalja iz kojih nam isti dolaze garantuje takmičarski kvalitet turnira, a na nama kao organizatorima je obaveza da u tehničkom i organizacionom dijelu učinimo maksimum i tako na adekvatan način odgovorimo kvalitetu učesnika. Takmičenje će se održati na šest borilišta na kojima će za sprovođenje istog biti angažovano blizu 40 domaćih i stranih sudija.



Pripreme za ovaj jedinstveni međunarodni sportski događaj u našem gradu privodmo kraju i trudimo se da kao i svake godine do sada organizaciju podignemo na još veći nivo. Kao organizatori nailazimo na podršku privrednika iz našeg okruženja, koji nam svake godine svojom nesebičnom pomoći znatno olakšavaju pripremu i organizaciju. Značajnu podršku organizaciji turnira tek očekujemo od administrativne službe Grada Bijeljna kao generalnog pokrovitelja turnira. U obezbjeđenju nagrada kao i prethodnih godina učestvovaće generalni sponzor našeg kluba kompanija "Lykos Balkan metals". Očekujemo da Grad Bijeljinu povodom ovog sportskog događaja posjeti oko 2000 ljudi - takmičara, trenera, službenog osoblja, roditelja i pratioca takmičara, te velikog broja simpatizera karate sporta. Naša obaveza je da, kao domaćini Grad Bijeljinu predstavimo u najljepšem svijetlu, da svi učesnici i posjetioci budu zadovoljni i da sa sobom ponesu najljepše utiske“, stoji u saopštenju za javnost Organizacionog odbora Međunarodnog turnira „Trofej Bijeljine 2024“.
Semberija info