Odličan nastup pionirki i pionira atletskog kluba Akademac na Pojedinačnom i ekipnom prvenstvu RS u krosu :: Semberija INFO ::

 

Odličan nastup pionirki i pionira atletskog kluba Akademac na Pojedinačnom i ekipnom prvenstvu RS u krosu


Izvještaj sa Ekipnog i pojedinačnog prvenstva RS u krosu - Odličan nastup pionirki i pionira atletskog kluba Akademac na Pojedinačnom i ekipnom prvenstvu RS u krosu

Juče je u Laktašima u organizaciji ASRS i pod pokroviteljstvom grada Laktaši održano IMLEK Pojedinačno i ekipno prvenstvo RS u krosu. U sjajnom sportskom ambijentu postignuti su odlični rezultati. Akademci su učestvovali sa dvije ekipe pionira/ki i obje su se popele na pobjedničko postolje. Trke pionirki i pionira su bile najmasovnije na ovome prvenstvu.



Ekipa pionirki u sastavu: Ivona Ćevriz, Valentina Laketić i Anđela Radenković osvojile su odlično 2. mjesto, timski rad tokom cijele trke na kraju je dao odlične rezultate za ovu mladu ekipu Akademca.

Ekipa pionira u sastavu: Zoran Blagojević, Marko Milošević i Pavle Savić zauzela je 3. mjesto takmičivši se sa starijima od sebe tri godine.

U pojedinačnoj konkurenciji, Ivona Ćevriz je bila izvanredna u kategoriji starijih pionirki popevši se na pobjedničko postolje osvojivši odlično 3. mjesto. U istoj kategoriji  Valentina Laketić zauzela je 4. mjesto. U kategoriji mlađih pionirki odlična je bila Anđela Radenković popevši se na pobjedničko postolje osvojivši 3. mjesto.



Od pionira u pojedinačnoj konkurenciji najuspješniji je bio Zoran Blagojević na 2. pozicii  u kategoriji mlađih pionira, u istoj kategoriji odličan je bio Pavle Savić. Marku Miloševiću, kome smo nedavno poželili dobrodošlicu u naš klub, ovo je bilo prvo zvanično takmičenje na kom je dao znatan doprinos u plasmanu ekipe.

Zahvalnost na stručnoj, i svakoj drugoj pomoći cijenjenom Dragomiru Čabrilu!!!

Posebnu zahvalnost dugujemo našem generalnom sponzoru Kuća zdravlja bez čije finansijske podrške ne bismo bili u prilici na ovakav reprezentativan način predstavljati naše rezultate i naš Grad Bijeljinu!

Uprava gradskog atletskog kluba čestita učesnicima i treneru Marjanoviću.