Handball Climax Cup: Trofej Republici Srpskoj :: Semberija INFO ::

 

Handball Climax Cup: Trofej Republici Srpskoj


Kadetska rukometna reprezentacija Republike Srpske pobjednik je 10. turnira u Solunu. Naši klinci su u velikom finalu savladali ekipu Feronas 25:17, a poslije okončanja susreta uslijedilo je veliko i zasluženo slavlje dječaka Republike Srpske.
 
Bila je ovo tvrda utakmica dostojna finala. Kadeti Srpske su u prvom poluvremenu bili bolji i u nekoliko navrata imali su "plus tri", da bi na odmor otišlo sa prednošću od 14:10. I u drugom periodu naši su bili silni, povećavali su prednost i na kraju dobili 25:17.



Republika Srpska: Purić (2 odbrane), Vejnović 4, Stojanović 1, Pepić, Maksimović 2, Kapor, Slijepčević 1, Tubin 3, Lukač, Mehmedović 2, Stupar 4, Ignjatić (3 odbrane), Lolić 2, Zec 4, Đekić, Kojanović (9 odbrana), Bogdanić 2.
 
Sve pohvale igračima, selektoru Nemanji Dmitroviću, Obrenku Miljković kojima je čestitku odmah uputio predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević. I ovog puta su sa tribina imali podršku Jelene Jovanović, šefa Predstavništva Republike Srpske u Solunu.