AKADEMSKI ATLETSKI VIKEND :: Semberija INFO ::

 

AKADEMSKI ATLETSKI VIKEND


Proteklog vikenda AK „Akademac“ nastupio je na tri takmičenja i pobrao sve što se planiralo tokom priprema za nastup na trkama koje su same po sebi megdan za odmjeravanje snaga sa najuspješnijim takmičarima u BiH i regionu.

-Nastupili smo na dva takmičenja u Srbiji: prvo, u subotu "PRVENSTVO CENTRALNE SRBIJE U KROS TRČANjU" u Valjevu. Na pobjedničko postolje stali su naši mladi atletičari: Dimitrije Čuturić, bronzana medalja u trci na  200m u kategoriji dječaka 2016. godište dok je naš čuveni dvojac, Zoran Blagojević i Pavle Savić nastupio u kros trci na 500m osvojivši zlatnu odnosno srebrnu medalju. Nedjeljno popodne bilo je rezervisano za nastup na "9. TRCI KROZ VLASENICU" na kojoj ponovo nije izostao uspjeh naših atletičara. Dvije zlatne medalje su osvojili naši takmičari: Ivona Ćevriz u kategoriji djevojčice 2010. godište u trci na 300m i ponovo Pavle Savić u trci na 250m za dječake 2012. godište. Malo sportske sreće i ferpleja je nedostajalo da naša najmladja takmičarka Lara Ćevriz osvoji medalju u trci na 150m“, stoji u saopštenju za javnost AK „Akademac“ iz Bijeljine.

Vrhunac takmičarskog vikenda začinio je Zoran Blagojević koji je, u svojoj uzrasnoj kategoriji ostvario najbolje vrijeme na 71. Uličnoj trci Grada Beograda.

-Malo sportske sreće da se popne na pobjedničko postolje nedostajalo je našem Milošu Jefiću koji je Terazije pretrčao u najjačoj konkurenciji te prošao kroz cilj kao petoplasirani. Čestitamo našem treneru Miodragu Miši Marjanoviću na stručnom pristupu u trenažnom procesu“, saopštili su uz AK „Akademac“.