RK Bijeljina: Prijem u Beču :: Semberija INFO ::

 

RK Bijeljina: Prijem u Beču


Mladi rukometaši Bijeljine danas su imali prijem u predstavništvu Republike Srpske u Austriji.
 
Prijem za igrače i rukovodstvo RK Bijeljina su organizovali šef predstavništva Republike Srpske u Austriji gospodin Mladen Filipović i njegovi saradnici ujedno i ugledni privrednici i sportisti Rodoljub Savić, Nedeljko Malić i Ilija Tufegdžić.


 
Rodoljub Savić je rođeni bijeljinac koji dugi niz godina živi i uspješno posluje u Beču.
Vlasnik je lanca maloproodajnih radnji u Austriji pod imenom Spar.
 
Šef predstavništva Republike Srpske u Austriji g. Mladen Filipović , najzaslužniji je što će mladi igrači RK Bijeljina uzeti učešće na rukometnom turniru koji se igra u naredna tri dana u glavnom gradu Austrije.


 
Mladen Filipović je obezbjedio smještaj, hranu, lanč pakete i sve ostalo što je bilo potrebno kako bi mladi rukometaši iz Bijeljine imali dobre uslove za boravak i igranje u narednih 5 dana.
 
Prilikom posjete predstavništvu Republike Srpske rukovodstvo kluba je iskoristilo priliku da se zahvali domaćinu Mladenu Filipoviću i njegovim saradnicima na srdačnom dočeku i tom prilikom uručili simbolične poklone.
 
Rukovodstvo kluba i igrači su prilikom prijema izrazili zahvalnost svom domaćinu Mladenu Filipoviću i pozvali ga da dođe u Bijeljinu na sledeći Bijeljina Handball CUP 2024.


 
Mladi rukometaši Bijeljine su iskoristili slobodno vrijeme tako što su zajedno sa svojim domaćinima posjetili Prater luna park i ostale znamenitosti grada Beča.


 
Sutra u petak 25.8.2023 u 12h rukometaši Bijeljine igraju svoju prvu utakmicu na turniru.