ŽOK „Radnik“ Bijeljina: „Sigurni smo da će Ana Zekić dostojno reprezentovati svoj klub i grad na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u ženskoj odbojci“ :: Semberija INFO ::

 

ŽOK „Radnik“ Bijeljina: „Sigurni smo da će Ana Zekić dostojno reprezentovati svoj klub i grad na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u ženskoj odbojci“


Na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u ženskoj odbojci koje počinje 15. avgusta učestvuje i ženska seniorska reprezentacija BiH u čijem sastavu se nalazi i Ana Zekić, odbojkašica ŽOK „Radnik“ Bijeljina. Naime, ona je sa reprezentacijom u takmičenju u Zlatnoj ligi i pripremama za ovo prvenstvo dva  mjeseca i jedina je od Bijeljinskih sportista iz kolektivnih sportova koja učestvuje na  Evropskom prvenstvu kao član kluba iz Bijeljine.

- Izbor selektora Stevana Ljubičića da Ana nastupa na Evropskom prvenstvu je pored priznanja Ani lično, svakako, priznanje i ŽOK "Radnik" iz koga su u proteklih 27 godina u raznim reprezentativnim selekcijama nastupale 24 igračice. Sigurni smo da će Ana Zekić dostojno reprezentovati svoj klub i grad, te OS RS i OS BiH i dati svoj maksimalan doprinos što uspješnijem nastupu odbojkaške reprezentacije BiH“, poručili su iz ŽOK „Radnik“ Bijeljina.

Reprezentativke BiH se trenutno nalaze u Talinu u Estoniji, gdje imaju posljednju provjeru pred prvu utakmicu koja je zakazana za 16. avgust, a igraće u grupi sa domaćinom Italijom, te sa Bugarskom, Rumunijom, Hrvatskom i  Švajcarskom.